Home
 Over ons
 Diagnose stellen
 Behandelmethoden
 Kennisbank
 Contact

WWW.NATUURARTS.INFO

Psychosynthese
Homeopathie, kruiden en spagyriek
Darm- en immuniteitstherapie
Hulpverlening
Relatietherapie

Behandelmethoden
Het bewegingssysteem
Pijnbestrijding
Voedingstherapie
Diverse andere therapieŽn


Bioresonantie Terug

Energetische Geneeskunde Bioresonantie
Ziekte manifesteert zich eerst in een eigen energetisch veld als stralingsenergie rondom het lichaam, alvorens deze zich op biochemische wijze openbaart. Net als bij een computer wordt de persoonlijke programmering in een energieveld vastgelegd. Het lichaam en haar fysieke processen zijn als het ware de print-out van het eigen energetisch programma. Naast deze biochemische component bestaat ook het ‘energetisch patroon’. Beide facetten vormen een deel van het leven en manifesteren zich tegelijkertijd. De natuurlijke geneeskunde kan dit energieveld op een bepaalde wijze testen en behandelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een scenarapparaat, een ‘piramide- of  een aura-apparaat; dit laatste kan kleuren meten van het lichaam en deze ook zichtbaar maken.

Het niet in balans zijn van het hormonale systeem, de immuniteit of de mate van vitaliteit, dit allemaal kan gemeten worden. Er kan inzicht verkregen worden in de oorzaken van het ontstaan van dergelijke ziektesymptomen, waarmee veel mensen bij ons komen en daarover advies vragen. Deze therapie maakt gebruik van zulke informatie door zich af te stemmen op de  huidige leefwijze en door de toepassing van natuurlijke middelen. Alles in de natuur is energie, vibratie en golflengte. Gezondheid kan herwonnen worden door zieke trillingen om te zetten in helende vitale trillingen. Een ziek energieveld kan op deze wijze daarom weer in balans gebracht worden. Let wel, alle verdachte componenten worden nadien getoetst middels een regulier laboratorium, om definitief uitsluitsel te krijgen, en zodoende het vermoeden ook officieel bevestigd te krijgen.
 
Een piramide, die communiceren kan
Een onuitputtelijke generator met een gehalte van ultraviolette energie. Zij heeft de buitengewone eigenschap om het trillingsniveau (vibratieniveau) van de behandelde te doen toenemen, waardoor regeneratie (toename van nieuwe cellen) op gang wordt gebracht. Het inwendige van de piramide bevat o.a. diamantpoeder, turkooispoeder, goudpoeder, koperpoeder en smaragdpoeder. Gouden draden zorgen voor subtiele geleidingen naar de buitenste contactdelen; de vergulde handelektroden worden hieraan vastgekoppeld en de behandelde legt gedurende maximaal twintig minuten zijn handen op deze platen om zich 'op te laden'. Er wordt geen gebruik gemaakt van elektriciteit noch batterijstroom! Zij helpt bepaalde emoties te ontdekken, waardoor men de integratie van nieuwe gemoedstoestanden kan vergemakkelijken. Zij creŽert een vibratieveld, die aan de cellen van het menselijke lichaam de mogelijkheid biedt zich te regenereren, na getroffen te zijn geweest door een ziekte, die het immuunsysteem vernietigt. Herstructurering van de aura en lichaamscellen in het etherisch lichaam worden hierdoor mogelijk gemaakt. Kortom: de blauwe piramide wekt een verfijnd stoffelijk veld op, waarin oerkrachten uit de Himalaya zich kunnen manifesteren.
 
Wetenschappers en onderzoekers hebben vastgesteld, dat het bij de mens gaat om een verhoging van het biologisch energetische oplaadniveau. Dat is verbonden met lichaam, ziel en geest, die op alle fronten met hoog volume presteren. Er komt meer geconcentreerde toevoer van vitale energie, die het welbevinden en de levenskwaliteit verbetert. Toepasbaar  bij vele zieke mensen, die om de een of andere reden verzwakt, vermoeid, uitgeput en chronische recidiverende klachten hebben. De  piramide is een therapie, die werkelijk hoogwerkzaam multifunctioneel werkt. Aan de hand van orgaanmetingen kan vastgesteld worden, welke organen “voeding’’ ontvangen of nog nodig hebben. Een Duitse huisarts in de stad Kassel behandelt daarmee een aantal kankerpatiŽnten, om ervoor te zorgen, dat hun immuniteit weer op niveau komt.
    Terug